Talentontwikkeling

Heel geschikt voor traineeships en pilotfuncties. Versterk het talent dat je in huis hebt, want dan gaan je medewerkers fluitend aan het werk.

Inhoudsopgave

  Over talentonwikkeling

  De grootste winst voor je organisatie zit ‘m niet in extra budget of extra mensen. Het zit ‘m in talentontwikkeling. Ga maar na: met de bezuinigingen, de krapte op de arbeidsmarkt en het hoge ziekteverzuim kun je beter inzetten op wat je aan boord hébt, dan uitsluitend gokken op wat je aan boord háált.

  Precies waar het om draait bij Talentontwikkeling.

  Voor wie

  Je kent ze wel: de medewerkers met borrelende potentie. De medewerkers die wel méér willen, maar nog niet durven. Je ziet hun groei al voor je.

  Maar ja, je weet niet wat iemand echt in huis heeft. Is Francis klaar voor de extra taken en verantwoordelijkheden? Matcht de pilotfunctie met Hans’ persoonlijkheid? Je hebt gewoonweg geen tijd om dat eens goed uit te zoeken.

  Komt goed uit: die tijd heb ik wel.

  Wat gaan we doen

  We beginnen met een online talententest. Met deze uitgebreide tool brengen we het talent in kaart.

  Vervolgens kijken we in welke werksituaties de medewerker het talent inzet, waar het niet uit de verf komt en waar het wel wat af mag zwakken. De medewerker krijgt ook een aantal ‘tegenvaardigheden’ aangereikt: vaardigheden die helpen om het talent in balans te houden.

  Op basis van het talentenpakket kunnen we voorspellen of iemand op zijn plek is in de nieuwe functie of de pilotfunctie. Of: je ontdekt eindelijk waarom iemand, ondanks een leuke baan, tóch doodmoe thuiskomt na een dag werken. En hoe je dat verandert.

  Wat levert het op

  Wie zijn talent kwijt kan in zijn werk, zal minder snel een andere baan zoeken. De focus op talenten zorgt voor loyale medewerkers die tegen een stootje kunnen: ze hebben plezier in hun werk.

  Met Talentontwikkeling ontdek je vooraf of een beoogde functie bij de medewerker past en welke potentie er is. Zodat je achteraf niet met uitval of conflicten hoeft te dealen.

  Praktisch

  Talentontwikkeling heeft een doorlooptijd van 2 maanden. Daarvoor krijg je 4 gesprekken. Dit traject vraagt voorbereiding van zowel de coachee als de coach.

  De investering is 797 euro exclusief 21% btw.

  Meer weten of een offerte ontvangen?

  Vul onderstaand formulier in, en dan spreken wel elkaar snel. Of: plan direct een kennismakingsafspraak in.

  Locatie Zwolle of Amersfoort (live) of online

  Misschien ook interessant:

  Gerry Hulst

  Contact met Spiegelvisie

  Wat wil je weten over de talentontwikkeling?

  "*" geeft vereiste velden aan

  Naam*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Scroll naar boven