Privacyverklaring

Privacyverklaring

Spiegelvisie coaching
Dokter Stolteweg 78
8025 AZ Zwolle
KVK 62757326

De rechtsverhouding tussen jou en Spiegelvisie komt tot stand onder het Nederlands recht. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt dan ook in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy, met name de Wet bescherming persoonsgegevens en de Archiefwet.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Spiegelvisie coaching kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Spiegelvisie. De gegevens worden verwerkt als je deze zelf met Spiegelvisie deelt via het contactformulier of via het aanvragen van te leveren diensten op de website van Spiegelvisie. Spiegelvisie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • voor- en achternaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • IP-adres
  • Banrekeningnummer (alleen bij het afnemen van betaalde diensten)

Waarom Spiegelvisie je gegevens nodig heeft

Spiegelvisie verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen als je daarom vraagt. Dat contact kan zowel telefonisch als schriftelijk, per e-mail of per post plaatsvinden. Daarnaast kan Spiegelvisie je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht. De opdracht bestaat meestal uit begeleidingsactiviteiten. Als je je inschrijft op updates van Spiegelvisie vind je onderaan elke mail een link om je uit te schrijven. Je ontvangt per direct geen mails meer en Spiegelvisie verwijdert je naam en mailadres binnen vier weken uit het dashboard van het systeem.

Hoe lang Spiegelvisie je gegevens bewaart

Spiegelvisie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Het bewaren van je gegevens is nodig om de doelen te realiseren, waarvoor je je gegevens met Spiegelvisie hebt gedeeld. Wet- en regelgeving zijn leidend voor de bewaartermijn van facturen en dergelijke.

Delen met anderen

Spiegelvisie verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden als dat nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek/cookies

Op de website van Spiegelvisie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en de gegevens die je browser meestuurt. De gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Spiegelvisie gebruikt deze informatie onder andere om de werking van de website te verbeteren en om doelgerichte advertentiedoelgroepen voor Facebookcampagnes vast te kunnen stellen.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van de Spiegelvisie website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op je voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd. Dat wordt door jouw browser op het apparaat waarmee je onze website mee bezoekt geplaatst op de website van Spiegelvisie. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen. Google analytics Spiegelvisie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Spiegelvisie bij de Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt de informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Spiegelvisie te kunnen verstrekken. Ook gebruikt Google de informatie om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Spiegelvisie heeft hier geen invloed op. Spiegelvisie heeft Google geen toestemming gegeven om via Spiegelvisie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Facebook Pixel

Via de website Spiegelvisie is een pixel geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook, als deel van de "Facebook Pixel"-dienst. Spiegelvisie gebruikt deze dienst om advertentiedoelgroepen voor Facebook samen te stellen. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens je bezoek aan de website van Spiegelvisie. Als je niet wilt dat je gegevens verzameld en gebruikt worden, wil ik je doorverwijzen naar Your Online Choices. Je gegevens kunnen door Facebook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier

Diensten van derden:

Spiegelvisie maakt voor haar bedrijfsvoering gebruik van onderstaande platformen en diensten: Mailchimp-Youcanbookme-Moneybird-Pluform-Gmail-Zoom-Skype-Facebook-Instagram- Twitter-Linkedin

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar gerry@coachvoordezorg.nl Spiegelvisie zal zo snel mogelijk, maar altijd binnen vier weken, op je verzoek reageren. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Spiegelvisie reageert zo snel mogelijk, maar altijd binnen vier weken, op je verzoek. Spiegelvisie wil je er ook op attent maken dat je de mogelijkheid hebt een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Beveiligen

Spiegelvisie neemt de bescherming van je gegevens serieus. Ze neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Spiegelvisie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of wanneer je meer informatie wenst over de beveiliging van door Spiegelvisie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Spiegelvisie op via gerry@coachvoordezorg.nl. https://www.coachvoordezorg.nl/ is het adres van de website van Spiegelvisie.

Contactgegevens

Vestigingsadres: Dokter Stolteweg 78, 8025 AZ Zwolle
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 62757326
Telefoon: 0630639303
E-mailadres: gerry@coachvoordezorg.nl
Bovenstaande privacyverklaring versie 1.0 van Spiegelvisie is vastgesteld op 1 april 2018. Versie 1.0 is geldig tot er een wijziging plaatsvindt.

Scroll naar top