Coaching, supervisie en lachspiegels

Lachspiegels

Een praktijk voor coaching en supervisie, wat heeft dat met een lachspiegel te maken? Ik was gisteravond druk aan het brainstormen over een slogan. De ene zin na de andere schoot me te binnen, de backspace en delete knoppen dansten vrolijk mee met mijn waardeloze en betere ideeën.

Totdat ik op het woord lachspiegels kwam.

Het toetsenbord en mijn vingers kregen even rust. Ik leunde achterover op de bank om stil te staan bij dit woord. Opeens zag ik weer voor me hoe ik als kind van de ene lachspiegel naar de andere liep en welke verbazingwekkende effecten dat had op mijn lijf. Ik kon er geen genoeg van krijgen.

Lachspiegels als associatie voor coaching en supervisie.

Op een andere manier kijken naar jezelf. Vol verbazing ontdekken hoeveel ongebruikte mogelijkheden je nog onaangeroerd in je rugzak hebt zitten.
Ruimte geven aan je gedachten, waarden, overtuigingen en normen. In alle rust kijken naar jezelf. Bespreken wat je ten diepste drijft, waarom je doet wat je doet en welke andere mogelijkheden er zijn.

Lachspiegels komen niet voor in mijn slogan. Maar ik vind het wel een heel mooi woord en ze maken mij blij.

Als je ergens nog eens lachspiegels tegenkomt misschien kun je dan gelijk een kijkje nemen in je innerlijk, want ook daar is zo ontzettend veel te beleven.

Mijn naam is Gerry Hulst!

Mijn naam is Gerry Hulst en er stroomt psychiatrisch verpleegkundig bloed door mijn aderen. Ik werk graag met verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en middenmanagers in de zorg. Het gaat me aan het hart dat zij het lastig vinden om zich stevig te positioneren binnen de krachtenvelden in de zorg. Zij leren bij mij hoe ze met meer zelfvertrouwen én ontspannen in hun werk en leven kunnen staan. Alle personages en gebeurtenissen in mijn blogs zijn fictief. Wanneer je jezelf of een collega meent te herkennen berust dat op toeval.

Gerry Hulst - coach voor de zorg
Scroll naar boven